Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстояща покупка на 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Може да погледнеш темата със смяната на жилата за ръчната спирачка.Както и свалянето на ICS-a.

и тук има снимки
    http://clubalfaromeo.com/forum/showp...4&postcount=11
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 20:06.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Да сега когато написа се сетих че за тунела май в темата за жилата го имаше.Мерси.
      За ИЦС-а ти на снимките вече си го свалил.

Comment

• При ICS-a се държи на 4 винта с глава шестограм,мънички но за размер не се сещам.Както и пепелника мисля се държеше за планка към купето.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Мерси колега ще се мъча в събота.
          За скърцането нищо не казвате,чува се точно зад спирачния диск?

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
            Мерси колега ще се мъча в събота.
            За скърцането нищо не казвате,чува се точно зад спирачния диск?
            Сигурно е от долната втулка на шенкела. Лорда има подробна тема по въпроса.

Ето я:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F2%F3%EB%EA%E8
            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:27.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мерси,явно ще е по добре да ги сменя и двете.Скърца отвратително просто

Comment

• По задното окачване има и други подобни втулки, ако са сухи или разбити също може да скърцат
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Да утре ще я кача на подемник и ще се види,но си мисля че е тази на шенкела защото като сменявах задното гърне видях че е мазна,най вероятно е мазана или пръскана с нещо.
                  П.С При проверката миналата седмица всичко по задницата беше здраво.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                    Да утре ще я кача на подемник и ще се види,но си мисля че е тази на шенкела защото като сменявах задното гърне видях че е мазна,най вероятно е мазана или пръскана с нещо.
                    П.С При проверката миналата седмица всичко по задницата беше здраво.
                    Ако е износена има луфт.

Comment

• За да скърца непременно ли трябва да е износена или не?След смяната и на стенд заден мост нали?

Comment

• Не.Моите нови /поредните/ почнаха след няма и година.Следващите трв,започнаха на втори-трети месец.Като последните две не са били разбити.Просто са боклуци.За сега с масълце не скърцат но това е времянка...
                        На стенд само ако си сигуррен че че е затворена или отворена в повече.Тоест ако е наред и не си махал/развивал регулиращата щанга не я пипай,но след като ще я караш за предницата ще оправят и задницата.Предполагам знаеш че малко хора на тези стендове се спрявят успешно с реглажа на Алфа....

Comment

• Да знам и се чудя къде да я правя?Дайте предложения?

Comment

• Моите ги купих от АХМ , свалих им маншоните и сложих още грес, за сега са перфектни. Аз когато ходя на стенд проверявам и двата моста. Направих перфектна тема, разни чистачи, мърита, рубиг- и, дето се ми се отварят, когато направят такава, да дойдат да ми се обадят. И прасета разбира се.
                            Last edited by lordliness; d.m.y г., 19:47.

Comment

• Ремонт на окачване - при Тони (Енев).
                              Реглаж - Дамян (сервиза в Дружба-2).
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Коле,той не е от София

Comment

Working...
                                X