If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
При ICS-a се държи на 4 винта с глава шестограм,мънички но за размер не се сещам.Както и пепелника мисля се държеше за планка към купето.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Да утре ще я кача на подемник и ще се види,но си мисля че е тази на шенкела защото като сменявах задното гърне видях че е мазна,най вероятно е мазана или пръскана с нещо.
П.С При проверката миналата седмица всичко по задницата беше здраво.
Да утре ще я кача на подемник и ще се види,но си мисля че е тази на шенкела защото като сменявах задното гърне видях че е мазна,най вероятно е мазана или пръскана с нещо.
П.С При проверката миналата седмица всичко по задницата беше здраво.
Не.Моите нови /поредните/ почнаха след няма и година.Следващите трв,започнаха на втори-трети месец.Като последните две не са били разбити.Просто са боклуци.За сега с масълце не скърцат но това е времянка...
На стенд само ако си сигуррен че че е затворена или отворена в повече.Тоест ако е наред и не си махал/развивал регулиращата щанга не я пипай,но след като ще я караш за предницата ще оправят и задницата.Предполагам знаеш че малко хора на тези стендове се спрявят успешно с реглажа на Алфа....
Моите ги купих от АХМ , свалих им маншоните и сложих още грес, за сега са перфектни. Аз когато ходя на стенд проверявам и двата моста. Направих перфектна тема, разни чистачи, мърита, рубиг- и, дето се ми се отварят, когато направят такава, да дойдат да ми се обадят. И прасета разбира се.
Ремонт на окачване - при Тони (Енев).
Реглаж - Дамян (сервиза в Дружба-2).
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment